Facebook Twitter Instagram Youtube
MENÚ

Can Baió

MENÚ CASA
Valoracions: 4 Valoració mitjana:

Els vostres comentaris

La teva opinió ens ajuda a millorar, gràcies!

Hem estat molt bé

La casa va ser ideal per nosaltres. Vàrem estar molt bé i el Blai ens va acollir molt bé. Dues coses a millorar. Les cafeteres no funcionen, la italliana sí, però les dolce gusto no, més que res és que anàvem amb els cartutxos i una de les dues no va funcionar mai, l'altra perdia molta aigua i al final posant-la dins la pica ho vàrem solucionar. I el rentaplats, sé que hi hauríem hagut de pensar, però no vàrem portar pastilles i com que les botigues són lluny. Però la valoració és molt positiva. Gràcies per "regalar-nos" aquest cap de setmana. Salut.
Joan Vert Barata

Una bona estada

La casa es trobava en força bones condicions, a part d'alguns estris de cuina que es veien bruts. La distribució dels llits va dificultar una mica la selecció d'habitacions tractant-se d'una colla de joves i no de famílies. L'entorn és bonic, però la piscina no estava gaire bé, sobretot pel que fa a la qualitat de l'aigua. El propietari ens va tractar molt bé i ens va ajudar en tot el que necessitàvem.
Marc Vilella Antonell

VALORACION

NINGUNA QUEJA, LA ESTANCIA HA ESTADO MUY BIEN, SI HUBIERA PISCINA DE OBRA SERIA ESPECTACULAR
DAVID RUIZ HOLGUIN

Estada de cap d'any a Can Baió.

Des de la reserva fins l'estada ens ho han posat tot molt fàcil. La casa és perfecte per poder estar amb amics i a l'hora tenir cada un el seu espai. Estava neta, endreçada i molt ben equipada. Els propietaris molt atents amb tot. Repetirem segur!
Maria

SORTEIG

Valora la teva experiència rural i entraràs en el sorteig de 150€ de descompte per a la teva propera estada a una de les nostres cases!