Facebook Twitter Instagram Youtube
MENÚ

Cases Rurals a Girona

Estàs buscant allotjament a la província de Girona i estàs pensant en allotjar -te en una casa rural? No només la província està plena d'atractius turístics, Girona, la capital, té un casc antic impressionant.

El barri jueu de Girona, a més, és una autèntica joia. Per què diem això? Tal és la seva bellesa que molts cineastes van apostar per aquesta localització per rodar les seves produccions cinematogràfiques. Carrerons, patis ... endinsar-se al barri jueu de Girona és retrocedir a temps medievals.

I és que es tracta d'un dels calls més ben conservades de l'món, el que demostra l'evident importància que va tenir la cultura jueva a Girona. Tria entre una de les nostres cases rurals i vine a descobrir aquesta fantàstica província!
 
Troba la casa rural que millor s'adapti al teu grup!
 
La catedral de Girona domina tot el nucli antic des de les altures, destacant per tenir la nau gòtica més ampla de l'món. I, ja que parlem de la zona "vella" de Girona, no podem deixar sense esmentar el seu "Call Jueu" o antic barri jueu, un barri que ens fa sentir com si estiguéssim en un autèntic laberint.

Situada a prop de l'espectacular Costa Brava, Girona destaca pels seus monuments culturals com la catedral, l'antiga muralla, els banys àrabs o el seu impressionant centre històric que posseeix un dels antics barris jueus més ben conservats de l'món.

 
Naturalesa i mar es fonen a Girona. Si tu també vols gaudir de la bellesa d'aquest lloc en tota la seva esplendor, t'oferim una àmplia oferta de casaes rurals a Girona de lloguer complet.
 
Pel·lícules tan importants com "El Perfum" o sèries famoses com "Joc de Trons" es desplacen a aquest barri jueu per ambientar les seves gravacions.

Tampoc podem parlar de Girona sense parlar de el Monestir de Sant Pere de Galligants, el claustre de la universitat ... Però si hi ha un lloc pintoresc de la ciutat de Girona són les cases penjants que hi ha al riu que passa pel costat de casc històric de la ciutat, el riu Onyar.
 
Encara que no sobresurten tant com la cases penjants de Conca, la mida i col·locació ens atorguen una fotografia magnífica. Tota una estampa de la ciutat de Girona que queda en el record de tot visitant. Una imatge que ens recorda a la ciutat italiana de Venècia.
 

Totes les nostres cases a la província de Girona!